Siun sote

Terveystarkastaja: ympäristöterveydenhuolto, Nurmes (id6898)

  • Sijainti Nurmes
  • Julkaistu 25.11.2022, 8:00
  • Suljettu 12.12.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveystarkastaja: ympäristöterveydenhuolto, Nurmes (id6898)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON 

Tule töihin Pohjois-Karjalaan! Täällä voit asua kaupungin ruutukaavalla, erämaaluonnon rauhassa tai siltä ja väliltä. Tarjoamme monipuolisen työn osaavassa, kehittyvässä ja mukavassa, maakunnallisessa valvontayksikössä.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen ympäristöterveydenhuollossa on haettavana 11.12.2022 mennessä TERVEYSTARKASTAJAN  virka

Siun soten tuottamat palvelut siirtyvät Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle 1.1.2023.

Valvontayksikköömme kuuluu vuoden 2023 alusta 13 kuntaa, kun Heinävesi liittyy yksikköömme. Terveystarkastajia on 16 ja tiimivastaavina toimivia ympäristöterveyssuunnittelijoita kaksi. Terveystarkastajien ja ympäristöterveyssuunnittelijoiden esihenkilönä toimii terveysvalvonnan päällikkö. Ympäristöterveydenhuollon johtaja vastaa eläinlääkintähuollosta. Yhteensä ympäristöterveydenhuollossa toimii noin 55 asiantuntijaa erilaisissa ympäristöterveydenhuollon tehtävissä.

Terveystarkastajana pääset tekemään elintarvike-, terveydensuojelu-, tupakka- ja lääkelain mukaista valvontaa. Kiinnostuksesi ja osaamisesi otetaan huomioon työtehtäviesi suunnittelussa. Tulet mukaan huippuluokan elintarvike- ja terveydensuojeluvalvonnan tiimeihin, joissa sinulla on tiimivastaavat ja muita osaavia kollegoita ympärilläsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden osallistua valvontayksikkömme kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukainen kelpoisuus ja/tai elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukainen kelpoisuus. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, kehittävää otetta työhön sekä nykyaikaisten työvälineiden hallintaa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Edellytämme, että virkaan valittavalla on vähintään voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä. Käytössämme on myös yhteiskäyttöinen virka-auto.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät teknisen (TS) henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3.296,46 €/kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Terveystarkastajan toimipaikkana on Nurmeksen toimipaikka. Työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Virka täytetään 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika. 

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan päällikkö Jaana Valkama, puh. 013 330 8242, jaana.valkama@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 25.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: