Järvenpään kaupunki

Erityisluokanopettaja, Kinnarin koulu

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 27.10.2022, 14:00
  • Suljettu 10.11.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisluokanopettaja, Kinnarin koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Kinnarin koulun ERITYISLUOKANOPETTAJA? 

Kinnarin koulu on 900 oppilaan yhtenäiskoulu ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Koulussa toimii myös esikouluryhmiä yhteistyössä perusopetuksen kanssa. Kinnarin koulun uudisrakennus valmistui elokuussa 2019 ja pihan vanha 100-vuotias koulurakennus valmistui peruskorjauksen jälkeen elokuussa 2020. Kinnarin koulu sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään kaupungissa.

Arvostamme positiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa. Tilojen monipuolisen käytön suunnittelussa yhteistyö ja joustavuus on olennaisen tärkeää.

Koulumme on uusi ja kehittyvä ja siksi jokaisen opettajan kyky ja halu osallistua yhteisen kouluympäristön kehittämiseen ja toimintamallien hiomiseen ”ilolla ja yhdessä” on meille tärkeää. Teemme yhdessä positiivista yhtenäistä peruskoulua, jossa sekä henkilökunta että oppilaat voivat hyvin ja saavat mahdollisuuden kehittää sekä koulua että omia taitojaan parhaalla mahdollisella tavalla koko kouluyhteisön hyväksi.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? Kinnarin koulu tarjoaa kehittämismyönteisen ja ilmapiiriltään positiivisen työyhteisön. Käytössäsi on hyvät työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuudet työnohjaukseen. Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Virka on määräaikainen, alkaen sopimuksen mukaan jatkuen 3.6.2023 saakka. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 10.11.2022 klo 15 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rehtori Päivi Oinasmäki p. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia

Palvelussuhteen ehdot

  • Edellytämme erityisluokanopettajan kelpoisuutta (alakoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on enintään puolet palvelussuhteen kestosta
  • Rikosrekisteriote esitettävä
  • Arvostamme Järvenpäässä erityisluokanopettajan vaativaa työtä. Maksamme erityisluokanopettajille 150€:n lisän. Lisäksi meillä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi