Siun sote

Sosiaaliohjaaja: työikäisten palvelut, Joensuu; määräaikainen (id6484)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 02.08.2022, 9:00
  • Suljettu 17.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja: työikäisten palvelut, Joensuu; määräaikainen (id6484)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 16.8.2022 mennessä SOSIAALIOHJAAJAA määräaikaiseen virkaan ajalle 5.9.2022-31.3.2023, vakituisen työntekijän jatkaessa hankkeessa.

Virka täytetään työikäisten palveluihin keskiselle toiminta-alueelle. 

Olet hakemamme henkilö, jos

  • Sinulla on sosiaalialan ammattihenkilöistä (817/2015) 8 § annetun lain mukainen kelpoisuus toimia sosiaaliohjaajana. Tarkistamme kelpoisuuden Valviran Julkisuosikkirekisteristä.
  • Olet motivoitunut ja sitoutunut tarjoamaamme virkatehtävään koko sijaisuuden ajaksi. 
  • Sinulla on kykyä, vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta ottaa nopeasti haltuun niin työn sisältö kuin välineet, työn ohessa tapahtuvan perehdytyksen myötävaikutuksella. 
  • Omaat korkean resilienssin jatkuvien muutosten keskellä ja pidät haasteellisesta ja vastuullisesta työstä.
  • Olet työteliäs, ja jaksat luovia työssäsi positiivisella, humoristisella, ratkaisuja hakevalla asenteella, vaikka maailmassa on keskeneräisyyttä ja epäoikeudenmukaisuuksia.
  • Osaat hallinnoida ajankäyttöäsi ja arvioida, mihin työpanostasi kannattaa kulloinkin käyttää. 
  • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja työyhteisötaidot ja kykenet selkeäsanaiseen suomenkieliseen viestintään niin kirjallisesti kuin suullisesti.
  • Sinulla on valmius jalkautuvaan työotteeseen, ja mahdollisesti myös ajokortti.
  • Eduksi katsotaan se, jos sinulla on työkokemusta vastaavasta asiakaskunnasta tai tehtävistä, tai pro consona/Omni -asiakashallintajärjestelmästä.
  • Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojausta.

Työikäisten palvelujen virkatyössä työskentelet ratkaisukeskeisesti omavaltaisten aikuisten ja heidän lähiverkostojensa kanssa tehden päätöksiä, palveluntarpeen arviointeja ja suunnitelmia. Paneudut niin lyhytkestoiseen palveluohjaukseen kuin pitkäjänteisiin asiakkuusprosesseihin, huollollisista työtehtävistä kuntoutuksellisiin ja työllistymistä edistäviin tehtäviin. Sovellat työskennellessäsi lakeja ja ohjeistuksia asiakaslähtöisesti. Hoidat asiakastilanteet tavoitteita asettaen ja asiakkaita vastuuttaen, huomioiden heidän voimavaransa ja toimintakykynsä. Sinulta luonnistuu itsenäinen työskentely ja päätöksenteko yhtä lailla kuin tiivis yhteistyö kollegojen, verkostojen ja kolmannen sektorin kanssa. Olet kiinnostunut auttamaan asiakkaita eri elämänalueilla, kuten asumisen, taloudenhoidon, riippuvuuksien, jaksamisen, työn ja koulutuksen haasteissa.

Toimipiste sijaitsee osoitteessa Rantakatu 23, 80100 Joensuu. 

Työikäisten keskiseen alueeseen kuuluvat lisäksi toimipisteet Kontiolahdessa, Enossa ja Hammaslahdessa, ja joustavuus tarvittaessa siirtyä työskentelemään eri toimipisteeseen katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2731,11 euroa/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät virka- ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tiia Rautiainen tiia.rautiainen@siunsote.fi, 013 330 9895.

Joensuussa 2.8.2022 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

 

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: