Siun sote

Sosiaalityöntekijä: palvelutarpeen arviointi, Joensuu (id6501)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 08.08.2022, 11:00
  • Suljettu 06.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä: palvelutarpeen arviointi, Joensuu (id6501)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON! 

Haemme 5.10.2022 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan palvelutarpeen arviointiin alkaen sopimuksen mukaan.

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi toimii Joensuun ja Kontiolahden sekä Heinäveden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueilla.

Osaavassa tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipiste sijaitsee Joensuussa, mutta työpisteitä on myös muualla työskentelyalueella. 

Palvelutarpeen arvioinnin tiimi vastaanottaa työskentelyalueensa sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaiset ilmoitukset, vastaa lapsen ja perheen palvelutarpeen arvioinnista sekä tarvittavien kiireellisten toimien toteuttamisesta. 

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä yhteistyö- ja verkosto-osaamista. Arvostamme kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen sekä selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä sosiaalihuoltoon ja lastensuojeluun liittyvän osaamisen. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Jos virkaa ei saada täytettyä mainitun lain 7§:n mukaisella pätevällä sosiaalityöntekijällä, voidaan virka täyttää määräaikaisesti myös mainitun lain 12§:n mukaisella sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Tai Valviran ohjeen mukaisesti virka voidaan täyttää määräaikaisesti henkilöllä, joka on avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon.

Tehtäväkohtainen palkka on 3602,41 / kk. Lisäksi maksetaan 1000 euron sitouttamislisää ajanjaksoilta 1.7.-31.12.2022, 1.1.-30.6.2023 ja 1.7.-31.12.2023.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Piritta Sinkkonen p. 013 330 5378, sp. piritta.sinkkonen@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Hanna Myllylä p. 013 3305228 hanna.myllyla@siunsote.fi. 

Virkaa haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 8.8.2022 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: