Enerke Oy

Tiimipäällikkö, Tuusniemi/Lehmo/Kuopio

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 03.10.2022, 11:00
  • Suljettu 25.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiimipäällikkö, Tuusniemi/Lehmo/Kuopio

Haemme Enerke Oy:lle tiimipäällikköä Tuusniemelle, Kontiolahden Lehmoon tai Kuopioon.

Tiimipäällikkönä johdat sähköverkostoprojekteja ja varmistat muun muassa niiden kannattavuuden, laadun, asiakastyytyväisyyden, työturvallisuuden korkean tason sekä kumppanuuspalvelujen hankinnat. 

Toimit tuotantotiimisi lähiesimiehenä vastaten resursseista sekä henkilöstösi työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä ja työsuhdeasioista. Tehtävässäsi pääset kehittämään myös itseäsi osaavan organisaatiomme tuella. Vastaat myös osaltasi hyvän työnantajakuvan rakentamisesta. 

Olet etsimämme henkilö tiimipäälliköksi, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus sekä kokemusta sähköverkostourakoinnista ja esimiestehtävistä. Olet aktiivinen projektijohtaja ja toiminnankehittäjä. Itsenäisessä tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tulosvastuullista ajattelua ja päätöksentekokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jonne Hurskainen, jonne.hurskainen@enerke.fi tai 050 3528 206.

Työnantajana tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 24.10.2022 osoitteessa www.enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/.

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Olemme yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee noin 250 ammattilaista 16 eri toimipisteessä. Lue meistä lisää: https://www.enerke.fi

Osaamisalue: , ,

Enerke Oy

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee noin 250 ammattilaista 16 eri toimipisteessä. Lue meistä lisää: https://www.enerke.fi