Eezy Oyj

Ravintola-alan työntekijöitä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 25.09.2023, 0:00
  • Suljettu 08.10.2023, 0:00

Ravintola-alan työntekijöitä

Ravintola-alan tekijöitä Päijät-Hämeen alueelle

Etsitkö ravintola-alan keikkatöitä vaihteleviin työtehtäviin ja lokaatioihin?

Haemme nyt ravintola-alan töistä kiinnostuneita tekijöitä kasvattamaan asiakkaidemme keikkarinkejä. Työt sijaitsevat eri puolilla Päijät-Hämettä. Voit olla jo alan konkari tai loistavan asenteen omaava ja urasi alussa oleva ravintolatyöntekijä. Tarjolla on monenlaisia pestejä niin keittiössä, salissa kuin baarissakin. Työsuhteet vaihtelevat parin päivän keikoista muutaman kuukauden työsuhteisiin ja työajat sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuihinkin. 

Etsimme tekijöitä etenkin seuraaviin tehtäviin:

– tiskaaja

– keittiöapulainen

– saliapulainen

– tarjoilija

– kokki

Odotamme hakijoilta:

– reipasta asennetta

– valmiutta viikonlopputyöhön

– joustavuutta ja motivaatiota

Toivomme myös, että sinulta löytyy hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen. Anniskelupassi on plussaa!

Palkka määräytyy ravintola-alan TES:in mukaan.

Muuta

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Vuonna 2022 yhteenlaskettu ketjuliikevaihtomme oli noin 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Osaamisalue: