Siun sote

Valvontaeläinlääkäri: Joensuu, (id6482)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.08.2022, 14:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Valvontaeläinlääkäri: Joensuu, (id6482)

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Täällä voit asua yliopistokaupungin ruutukaavalla, erämaaluonnon rauhassa tai siltä ja väliltä. Pohjois-Karjalan upea luonto ja iloiset ihmiset kutsuvat viihtymään!

Siun sotessa on haettavana 15.8.2022 mennessä VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN virka

Meillä Siun soten ympäristöterveydenhuollossa halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on yhteen hiileen puhaltava valvontaeläinlääkäritiimi, jossa työskentelee lisäksesi kolme kokenutta valvontaeläinlääkäriä. Käytössäsi ovat asianmukaiset työvälineet (ml. auto työajoihin) ja työturvallisuuteen panostetaan. 

Viran tehtävät muodostuvat pääasiassa eläinsuojeluvalvonnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu muun muassa eläintauti– ja sivutuotevalvontaa. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Virka sijoittuu Joensuun toimipaikkaan ja toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan maakunta. 

Odotamme sinulta kykyä toimia tiimissä ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, positiivinen asenne ja yhteistyökyky. Osaat toimia myös haastavissa asiakastilanteissa. Hyvän hallinnon periaatteet ovat kaiken työskentelysi lähtökohta. Tiimimme koostuu valvontaeläinlääkärin työtä useampia vuosia tehneistä kollegoista, joten sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta alalta. 

Tarjoamme monipuolisen työn osaavassa ja mukavassa tiimissä, maakunnallisessa valvontayksikössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009 ) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää Ruokaviraston todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaan. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Soita, niin kerron lisää! Ympäristöterveydenhuollon johtaja Kirsi Hiltunen, puh. 013 330 8206 tai vastaava eläinlääkäri Marja-Leena Ratilainen 013 330 8183

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Jos mukanasi muuttaa myös puoliso, niin täältäpä löytyy myös muiden alojen joustavia uraputkia http://www.maailmankarjalaiset.fi/

Osaamisalue: ,