Bolt.Works Oy

Kylmäasentaja, Pohjois-Karjala, Kontiolahti

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:00
  • 30.04.2024, 23:00

Kylmäasentaja, Pohjois-Karjala, Kontiolahti

Kylmäasentaja, Pohjois-Karjala, Kontiolahti, Bolt.Works Oy

Etsimme asiakkaallemme KYLMÄASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu kylmäasennukset asiakkaan osoittamissa kohteissa Pohjois-Karjalan alueella.

Toivoimme hakijoilta aiempaa työkokemusta, alan koulutusta sekä kylmälupia. Sinulta tulee löytyä myös tulityö-, sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä EA1. Kuvien lukutaito sekä sähkö-/automaatiotausta katsotaan eduksesi.

Päivittäinen työaika on 07:00 – 15:30, mutta pidemmillä reissuilla on mahdollisuus pidempiin päiviin. Työ sisältää satunnaista päivystystyötä noin 4-5 viikon välein.

Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Valinta tehdään heti sopivan työntekijän löydyttyä, haethan siis pikaisesti! Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

BOLT.WORKS x JOENSUUN KAUPUNKI // HELPOSTI JOENSUUHUN

Bolt.Works tekee yhteistyötä Joensuun kaupungin kanssa auttaakseen kaupunkiin muuttavien työntekijöiden ja heidän perheenjäsentensä asumisasioissa sekä esimerkiksi koulu-, päiväkoti- ja harrasteasioissa.
Tullessasi valituksi Bolt.Worksin Joensuussa sijaitsevaan työtehtävään, on sinun mahdollista hyödyntää Joensuun kaupungin Muuttoagentti-palvelua. Muuttoagentilta saat henkilökohtaista neuvontaa kaikissa Joensuuhun liittyvissä kysymyksissä, kuten asumiseen liittyvät asiat, lasten kouluasiat sekä harrastusmahdollisuudet.

TUTUSTU Muuttoagentti-palveluun ja Joensuun kaupunkiin asuinpaikkana tarkemmin osoitteessa https://www.joensuu.fi/muuttoagentti ja lähetä työhakemuksesi meille joko Bolt.Works-sovelluksessa tai osoitteessa https://app.bolt.works.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaasi:
Facebook: @boltjoensuu
Instagram: @bolt.worksjoensuu

Heräsikö sinulle kysyttävää tästä tehtävästä? – Voit olla meihin yhteydessä Bolt.Works-sovelluksen chatissa!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:30.04.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kokkonen, Arttu, arttu.kokkonen@bolt.works, +358505236596
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: