Soite

OHJAAJAN TOIMI VAMMAISPALVELUISSA

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 21.09.2022, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OHJAAJAN TOIMI VAMMAISPALVELUISSA

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 4.9.2022 klo 12.00 mennessä vammaispalveluiden toimialueella ohjaajan työsuhde, hakuaikaa jatketaan 21.9.2022 klo 12.00 saakka

OHJAAJAN TOIMI VAMMAISPALVELUISSA

Toimi sijoittuu vammaispalveluiden toimialueelle ja työtehtävät asumispalvelujen ja päiväaikaisen toiminnan palvelualueelle. Työtehtävät toteutuvat avohuollon tiimissä. 

Työtehtäviin kuuluu ohjaustyö koulu-/opiskeluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Työntekijä toimii yhteistyössä perheiden, lasten, koulujen henkilöstön ja muiden sidosryhmiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Tehtävänä on toimia palveluita koordinoivana henkilönä, mutta myös ohjata perheitä haastavissa tilanteissa, jotka liittyvät koulunkäyntiin ja opiskeluun. Työntekijä vie oman alansa erityisosaamista ja tietoa kouluille ja koteihin.

Työaikamuoto on yleistyöaika. Työssä tarvitaan ajokorttia, ajoittain on mahdollista käyttää leasing-autoa yksikön tilanteen niin salliessa.

Toimeen valitulta odotamme asiakaslähtöistä ja itsenäistä työskentelytapaa, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä sopeutua muuttuviin työtilanteisiin. Tehtävässä tarvitaan sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä osaamista vammaispalveluiden kentältä. Haemme työntekijää, joka on kiinnostunut kehitysvammaisten henkilöiden, heidän perheidensä sekä sidosryhmien kanssa tehtävästä työstä ja työn kehittämisestä. Työntekijän tulee olla valmis liikkumaan Soiten alueella. Kelpoisuusehtona on sosionomi (AMK) tutkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. 

Toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat – sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa syksyllä 2022. 

Ennen toimen täyttämistä hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja sekä negatiivinen huumausainetesti. Koeaika on 6 kuukautta.

Soite on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Pollarikoski puh. 040 804 2126, marjo.pollarikoski@soite.fi tai palvelualuejohtaja Sari Valkama puh. 040 8042985, sari.valkama@soite.fi.

 

Kokkolassa 2.8.2022

Osaamisalue: