SOS-lapsikyläsäätiö

CRM-järjestelmäasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.05.2022, 9:30
  • Suljettu 30.05.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

CRM-järjestelmäasiantuntija

Mitä haemme?

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin Salesforce-järjestelmäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Salesforce-pääkäyttäjänä olet tärkeä osa varainhankintatiimiä lahjoittaja- ja lahjoitusdatan sekä yritys- ja kuntamyynnin erilaisten raporttien tuottamiseksi ja analytiikan kehittämiseksi. Vastaat järjestelmän päivittäisestä käytöstä ja kehittämisestä sekä järjestelmän ylläpidosta, integraatioista ja tietojenkäsittelystä. Toimit tiimiläisten järjestelmätukena ja varmistat, että heillä on ajankohtaiset tiedot Salesforce-ympäristöstä ja sen käytöstä. Vedät ja priorisoit kehitysprojekteja ja toimit Salesforce-kumppanimme yhteyshenkilönä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta Salesforce-järjestelmän pääkäyttäjyydestä, mukaan lukien järjestelmän lisäosat ja integraatiot. Toivomme, että olet tiimipelaaja, jolla on kokemusta projektityöskentelystä eri sidosryhmien kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen varainhankintakentästä, asiakassegmentoinnista ja markkinoinnin automatisoinnista.

Arvostamme halua oppia uusia teknisiä ratkaisuja ja keinoja tukea varainhankintatiimiä lahjoittajien rekrytoimisessa ja lahjoittajapysyvyyden parantamisessa. Mikäli tehtävään ei löydetä juuri Salesforce-järjestelmän osaajaa, huomioimme myös alan opintojen loppuvaiheessa olevat tai johonkin toiseen CRM-järjestelmään perehtynyeet henkilöt. Mitä tehokkaammin osaamme sinun avullasi hyödyntää asiakkuuksien hallintajärjestelmäämme, sitä useampaa lasta ja nuorta voimme lahjoittajiemme avulla auttaa. Osaat sujuvasti kommunikoida sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Katsomme eduksi teknisen tai kaupallisen taustan opintojen tai työkokemuksen pohjalta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän uudistushaluista SOS-lapsikyläyhteisöä. Lisäksi pääset verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä Salesforce-kumppanimme sekä kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön pääkonttorin kanssa. Työpisteesi sijaitsee keskustoimistollamme Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella mukavassa ja lämminhenkisessä tiimissä.

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja hyvinvointiedulla. Lisäksi tuemme lounasruokailua ja tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan vakuutuksen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Maria Rahikka, p. 040 547 6511, tai maria.rahikka@sos-lapsikyla.fi. Hae tätä mielenkiintoista tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella 29.05.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita myös hakuajalla ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivoimme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.  

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org 

Osaamisalue: