SOS-lapsikyläsäätiö

Ohjaaja, nuorisokoti

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 21.07.2022, 13:00
  • Suljettu 13.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, nuorisokoti

Oletko kehittymismyönteinen, turvallinen ja empaattinen lastensuojelun ammattilainen, jolle on tärkeää luoda sijoitetuille lapsille turvallista ja hoitavaa kasvuympäristöä? Tule mukaan uudistuneeseen nuorisokoti Kuuraan osaksi moniammatillista työtiimiä ja SOS-Lapsikylän valtakunnallista lastensuojelun ammattilaisten porukkaa!

Haemme uudistuneeseen kaksiosastoiseen yksikköömme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ohjaajana pääset tekemään lasten hoito- ja kasvatustyötä, tiivistä omaohjaajatyöskentelyä sekä aktiivista yhteistyötä nuoren läheisten ja hänen verkostonsa kanssa. Työaikasi on jaksotyöaika ja se sisältää myös ilta-, yö- ja viikonlopputöitä.

Jos sinulle on luontevaa työskennellä yhdessä muun työyhteisön kanssa nuoren edun mukaisesti, pidät tärkeänä ratkaisukeskeistä työotetta ja omaat kiinnostuksen monipuoliseen verkostotyöhön, hae meille töihin! Pääset hyödyntämään näitä taitojasi, kun tavoittelemme nuoren kuntoutumista ja kykyä rakentaa myönteisiä vuorovaikutussuhteita aikuisiin ja toisiin nuoriin. Pidämme tärkeänä myös nuorisoikäisten lasten itsenäistymistaitojen harjoittelua ja tuemme heitä monipuolisesti koulunkäynnin onnistumisessa. Lastensuojelun ammattilaistemme katse ei ole vain nykyhetkessä, vaan tulevaisuuden edellytysten rakentamisessa nuorelle.

Odotamme sinulta:

Odotamme hakijoilta aiempaa lastensuojelun työkokemusta; erityisesti kokemusta sijaishuollosta, omaohjaajatyöstä ja lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja). 

Katsomme eduksi kokemuksen perhetyöstä ja lääkehoidosta sekä nepsy-osaamisen. Arvostamme myös erilaista toiminnallista ja menetelmällistä osaamista nuorten kanssa työskentelyssä. Työn luonteen vuoksi tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän. Pääset osaksi yli 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä. Saat työkavereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. Tehtävässä onnistumista tukee esihenkilön lisäksi oma työtiimi sekä lastenkodin taustajoukkoihin kuuluvat sosiaalityöntekijä ja psykologi.  SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista muun muassa liikunta- ja hyvinvointiedulla sekä mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon.

Lisätiedot: 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuuran johtaja Heidi Kajavalta, p. 044 761 4147.  Hae tehtävää verkkosivujemme sähköisellä  hakulomakkeella 12.8. mennessäHaastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org

Osaamisalue: