S&S Consulting Oy

Asiakkuuspäällikkö – henkilösuojaimet (Itä-Suomen ja Etelä-Karjalan alueelle)/ Milwaukee

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 21.03.2023, 11:00
  • Suljettu 13.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakkuuspäällikkö – henkilösuojaimet (Itä-Suomen ja Etelä-Karjalan alueelle)/ Milwaukee

 

 

Asiakkuuspäällikkö – henkilösuojaimet

Itä-Suomen ja Etelä-Karjalan alueelle

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, AEG®ja Ryobi®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet, säilytysjärjestelmät ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia.

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme uusia osaajia.

Etsimme Asiakkuuspäällikköä, jolla on aito palo kehittää ja edistää Milwaukeen henkilösuojainten myyntiä alueellaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Tehtäväsi on myydä MILWAUKEE® henkilösuojainten tuotevalikoimaa nykyisille asiakkaillemme ja etsiä tuoteryhmälle uusia jakelukanavia sekä loppukäyttäjiä. Tavoitteesi on vakuuttaa asiakkaamme niin, että Milwaukeesta tulee jakelijoillemme luotettava yhteistyökumppani ja yhteistyöstä sujuvaa ja tuloksekasta.

Käynnit työmailla ovat luonnollinen osa työtäsi ja teet läheistä yhteistyötä JSS (Job Site Solution) myyntitiimimme kanssa. On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 59 henkilöä eri tehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Raportoit Suomen henkilösuojainten myyntipäällikölle. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Kuopio-Joensuu-Varkaus alueella.

Työsi on

  • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja osallistumalla Suomessa erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten alan messuille ja jälleenmyyjätapahtumiin
  • vastata vastuullesi annettujen jälleenmyyjiemme myymälöistä ja niiden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta vastuualueellasi
  • osallistua asiakkaille suunnattuihin tuotekoulutuksiin ja demopäiviin
  • rakentaa myyntisuunnitelmia ja tehdä budjetteja ja seurantaa, sekä koota raportointia varten

erilaisia myynnin analyyseja

Odotamme sinulta

  • vankkaa tuntemusta henkilösuojain markkinoista ja asiakkaista
  • käytännönläheistä, luovaa ja aktiivista työskentelyotetta 
  • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • energistä tekemistä ja positiivista asennetta 
  • kykyä reagoida ja tarjota jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaillesi
  • tuloshakuisuutta ja halua menestyä työssäsi 
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • keskeisempien järjestelmätyökalujen MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Palkan ja työsuhdeauton lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tukemme liikuntaharrastuksiisi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 12.4.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2022 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®– Ryobi®-, AEG®– ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group – Working at TTI

 

Osaamisalue: