Wirestaff Oy

Huoltoasentaja

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 01.03.2023, 9:00
  • Suljettu 12.03.2023, 23:55

Huoltoasentaja

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle HUOLTOASENTAJAA raskaan kaluston pariin vakituiseen pestiin.

Työnkuvaan kuuluu raskaan kaluston huoltoasennustehtäviä, vian etsintää ja sähkövikojen korjausta korjaamolla. 
Sähköasentajan koulutusta ei kuitenkaan vaadita. Työnkuvaa voidaan muokata oman aikaisemman kokemuksesi mukaan. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet ja osaavan tiimin jatkuva tuki. Vain vuoden vanhat ja täysin uudet toimitilat takaavat mukavan työympäristön.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja viikkotyöaika 40h/vko. Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille.

Etsimämme työntekijä omaa teknistä ymmärrystä ja on nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa. Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti. Toivomme aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja, hyvää asennetta sekä huolellista työotetta. Eduksesi luetaan aikaisempi vastaava työkokemus ja/tai harrastuneisuus alan parissa. Maksamme kilpailukykyisen palkan 15-20€/h työntekijän osaamistason mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään alla olevasta linkistä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/8745701

Lisätietoja tehtävästä antaa: Lasse Sopanen, puh. 041 4313477, lasse.sopanen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.