Stora Enso

Projektipäälliköitä

  • Sijainti Imatra
  • Julkaistu 14.08.2022, 0:00
  • Suljettu 28.08.2022, 23:59

Projektipäälliköitä

Työtä paremman
ilmaston puolesta.
Joka päivä. 

 

Projektipäälliköitä

Imatralle


Haemme kahta ammattitaitoista ja kehittymishaluista projektipäällikköä Imatran tehtaille. Projektipäällikkönä keskeisiä työtehtäviäsi ovat joko sähkölaitteistojen ja automaatiojärjestelmien tai mekaanisten laitteistojen käyttövarmuuden kehittäminen sekä erilaisten projektien läpivienti osana tuotanto-organisaatiota.

Pääset työskentelemään monipuolisissa kehitys- ja projektitehtävissä sekä tekemään tiivistä yhteistyötä kunnossapidon ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Turvallisuus on kaiken tekemisemme lähtökohta, ja turvallisuuden tinkimätöntä ja kehityshenkistä asennetta odotamme myös sinulta.

Tarjoamme sinulle 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia henkilöstöetuja – mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi.

Toivomme sinulta 

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa korkeakoulutusta (esim. insinöörin tai DI:n tutkinto) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kokemusta prosessi-, energia- tai metsäteollisuuden kehitys- ja muutoshankkeiden suunnittelusta sekä projektien läpiviennistä. Haemme tiimipelaajaa, jolla on edellytykset tehdä esiselvityksiä ja projektisuunnittelua yhteistyössä tuotanto- ja kunnossapito-organisaatioiden kanssa sekä johtaa projektien toteutusta.

Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan sujuvan suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen taitoa. Toivomme myös, että kykenet työskentelemään itsenäisesti, sinulla on joustava työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtäsi. 

Liity joukkoomme! Tarkemmat tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeen löydät oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 28.8.2022.

Stora Enso

Osaamisalue:

Stora Enso

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

THE RENEWABLE MATERIALS COMPANY