Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJA, etelä-Tuusulan kotihoito

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 15.12.2022, 13:00
  • Suljettu 26.01.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, etelä-Tuusulan kotihoito

Olisitko sinä meidän uusi innostunut sairaanhoitaja, joka haluaa olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa? Kiinnostaa Sinua lisäksi päivätyön mahdollisuus?

Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Tuusulan kotihoito jakautuu 5 alueelliseen tiimiin. Tiimissä työskentelee 1-2 sairaanhoitajaa ja lähihoitajia. 

Haettava tehtävä sijoittuu etelä-Tuusulan toimipisteeseen, joka käsittää kolme tiimiä; Riihikallio, Kievari ja Hyrylä.  

Sairaanhoitajan työ on vastuullista sekä itsenäistä monipuolisten työtehtävien parissa. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja olet tiiviisti lähihoitajien työn tukena. Sairaanhoitajat työskentelevät päivävuoroissa arkisin. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden olla kehittämässä itse- ja yhteisöohjautuvuutta, jossa saat käyttää päätöksentekokykyäsi sekä ammatillista kehittymistäsi. Työyhteisö tukee ja auttaa työssäsi ja kotihoidossa työn tukena on myös oma kotihoidon lääkäri. 

Toivomme, että Sinulla on kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös määräaikaisuuksiin alan opiskelijat. 

Tarjoamme hyvän työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoitotyötä. Panostamme työntekijän hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon ja Epassi-edun, joka pitää sisällään mm. kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun (100€/vuosi). Lisäksi keusotelaisena pääset edullisemmilla hinnoilla kuntien liikuntapaikkoihin (esim. uimahallit ja niiden kuntosalit). 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen palvelussuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2730,87 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Keusoten työntekijä, joka vinkkaa työpaikasta valitulle henkilölle, sekä tehtävään valittu saavat kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6kk ja 12kk jälkeen. Jos sinulle vinkataan paikasta, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätiedot antaa Kotihoidon esihenkilö Stina Helenius, puh. 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 26.1.2022 klo 14.00.

Osaamisalue: