Suomen Lauttaliikenne

Tekninen tarkastaja

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 07.08.2022, 0:00
  • Suljettu 14.08.2022, 23:59

Tekninen tarkastaja

Haemme

Teknistä tarkastajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen Savonlinnaan

Tekninen tarkastaja on vastuussa yhtiön osoittaman alueen huolto- ja korjaustoiminnasta, telakoinneista ja kustannusten toteutumisesta budjetin mukaisesti. Tehtävän suorittaminen edellyttää ennakoitavien huoltotehtävien hyvää suunnittelua yhdessä sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta sopivaa teknistä koulutusta (esim. konemestari, koneinsinööri). Laivatekniikan sähköistyessä arvostamme sähkötekniikan tuntemusta muun konetekniikan lisäksi. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Arvostamme tekniikan moniosaajaa, joka omaa kiinnostuksen kehittyvästä tekniikasta ja toimialasta. Kokemus 24/7 huolto- ja korjaustoiminnasta ja ennakoivasta kunnossapidosta katsotaan eduksi. Olet käytännönläheinen ja kustannustietoinen kaluston koko elinkaaren aikaiset kustannukset huomioiden. Englanti ja mahdollinen muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän asiakassuuntautuneessa varustamossa, joka on viime vuosina kehittänyt kalustoaan nopeaan tahtiin. Raportoit tehtävässä tekniikka- ja projektijohtajalle. Tarjoamme sinulle merkittävän tehtävän yhteiskuntaa 24/7 palvelevasta organisaatiosta. Tule antamaan panoksesi ja hyödyntämään osaamistasi vakaassa ja vastuullisessa valtio-omisteisessa yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä saa ajalla 8.-12.8.2022, klo 8–9 ja klo 16–17. Tekniikka- ja projektijohtaja Mathias Karlsson puh. 040 356 3418.

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:si 14.8.2022 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

finferries.fi

Osaamisalue:

Suomen Lauttaliikenne

Suomen Lauttaliikenne -konserni on valtio-omisteinen varustamo, joka palvelee kulkijoiden tarpeita yli 40 reitillä merellä ja järvillä. Vuosittain aluksillamme kuljetetaan yli 4 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa, Savonlinnassa on konttori. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa finferries.fi