Haemme loistoduuniin hyötyajoneuvoalan kouluttajaa.

Toimintamme kasvaessa etsimme ammatillista kouluttajaa ohjaamaan ja kouluttamaan opiskelijoita TAKKin ainutlaatuisiin oppimisympäristöihin.

Hyötyajoneuvoalan kouluttajana olet osa kasvavaa asiantuntijatiimiä, joka kouluttaa alalle kuljetus- ja työkonekaluston ylläpidon ammattilaisia. Et ole työssäsi yksin: tiimi tarjoaa sinulle hyvän yhteishengen sekä tukea opetustehtävissä ja arjen työssä.

Tehtäviin kuuluu aikuisopiskelijoiden ohjaus, opetus ja arviointi. Teet tiivistä yhteistyötä alan työnantajien kanssa ja osallistut opetuksen kehittämiseen.

Sinulla on ammattitaitoa, jota pystyt hyödyntämään opetustilanteissa. Haluat kehittää opetustehtäviä ja -harjoituksia. Pidät opiskelijoiden ohjaamisesta käytännön työharjoituksissa.

Edellytämme

  • alalle soveltuvaa koulutusta, esim. ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai insinööri
  • työkokemusta erilaisista hyötyajoneuvoalan tehtävistä
  • ammattitaitoa, jota pystyt hyödyntämään teoria- ja käytännön opetustilanteissa
  • halua kehittyä ja kehittää
  • pedagogisia opintoja tai halukkuutta opiskella ne.

Arvostamme

  • hyötyajoneuvojen mekaanisten järjestelmien tuntemuksen lisäksi sähkötekniikan tietämystä
  • tietoteknisiä valmiuksia
  • hyviä verkostoja alan yrityksiin
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä saat

TAKK on laatupalkittu vakaa työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. TAKKissa tuemme henkilöstön kouluttautumista ja osaamisen kehittämistä sekä tarjoamme mm. kattavat työterveyspalvelut, liikuntaryhmiä sekä kuntosalin vapaan käytön. Pitkäjänteisellä hyvinvointiohjelmalla tuemme koko henkilöstön hyvinvointia. Mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä säännöllisesti. https://www.takk.fi/fi/takk/toihin-takkiin

Palkkaus ja työsuhteen ehdot perustuvat Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimukseen.

Lisätiedot

Koulutuspäällikkö Tomi Hakkarainen, puh. 044 7906 256 (tiedustelut arkisin klo 15-16), tomi.hakkarainen@takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on säätiöpohjainen, monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. Liikevaihto vuonna 2022 oli 29,2 M€. TAKK toimii eurooppalaisen laatujärjestelmän EFQM:n mukaisesti. Vuonna 2020 ansaitsimme opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. OAJ palkitsi TAKKin Vuoden oppilaitoksena 2022.

Osaamisalue: