Tampereen yliopisto

IT-tukihenkilö

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.08.2022, 10:00
  • Suljettu 23.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

IT-tukihenkilö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi 

Haemme Tampereen yliopiston Tietohallinnon IT-lähipalveluihin 

IT-Tukihenkilöä

Tehtävä

IT-lähipalvelussa työskentelevän IT-tukihenkilön pääasiallinen työtehtävä on IT-lähipalvelun asiakaspalvelutehtävät ensisijaisesti Tampereen ammattikorkeakoulun Mediapoliksen kampuksella. Tehtävinä ovat mm. sähköisten palveluiden, ohjelmistojen ja laitteiden tuki, neuvonta ja vikatilanteiden selvittäminen sekä käyttäjiltä tulevien palvelupyyntöjen käsittely ja ratkaiseminen. Tämän lisäksi monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat mm. opetuskäytössä olevien tietokoneiden laitteistoasennukset sekä luokkaympäristöjen ohjelmistolevitykset.

Edellytykset

IT-tukihenkilön tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • soveltuvaa ICT-alan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
  • kokemusta IT-tukihenkilön työtehtävistä ja asiakaspalvelusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä paineen alla
  • Mac- ja Windows-tietokoneisiin liittyvän teknologian tuntemusta sekä kokemusta käytännön ongelmien ratkomisesta

Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa arjessasi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. IT-tukihenkilön tehtävän alustava vaativuustaso on 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 22.8.2022 klo 23.59

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Miikka Tahkokorpi, miikka.tahkokorpi@tuni.fi, puh. 050 364 2570. Puhelimitse tavoitettavissa 9.8.2022 ja 16.8.2022 klo 14–15, muina aikoina tavoittaa varmimmin sähköpostitse.

Osaamisalue: