Haemme nyt Jyväskylään tekniikkatiimiimme

ICT-traineeta

Työharjoittelu soveltuu erityisesti informaatioteknologian opintoja suorittavalle henkilölle, joka haluaa päästä vahvistamaan käytännön osaamistaan ja asiakaspalvelutaitojaan uusinta teknologiaa hyödyntävässä asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävään voidaan liittää myös esimerkiksi koulutukseesi sisältyvä opinnäytetyö.

Mitä harjoittelu sisältää?

Harjoittelussasi pääset tutustumaan paitsi tukipalvelutyöhön myös informaatioteknologian kehityshankkeisiimme. Kehityshankkeissa osallistut moderniin päätelaite- ja työasemahallintaan sekä uusien pilvipalveluiden käyttöönottoon. Testaat uusia teknologioita ja avustat niiden hallitussa käyttöönotossa ja dokumentoinnissa. Opit prosessimaisen toimintamallin ja laadukkaan dokumentoinnin parhaat käytännöt.

Tukipalvelutyössä tutustut teknisten palvelupyyntöjen käsittelyyn ja ratkaisuun yhdessä muiden tekniikkatiimin asiantuntijoiden kanssa. Opit työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisuhakuisesti myös paineen alaisena.

Harjoittelu edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia myös itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti. Toivomme, että olet ehtinyt jo tutustua Microsoft-teknologiaan ja tietoliikenteen perusteisiin. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta. Perehdytämme sinulle kaikki harjoittelussa tarvitsemasi taidot.

Miksi harjoitteluun meille?

Pääset kehittämään tekniseen asiakaspalveluun liittyviä vuorovaikutustaitojasi ja opit miten kasvuyrityksen ICT-infrastruktuuria kehitetään. Saat myös hyvän katsauksen taloushallintoalaan, Microsoft-teknologiaan ja prosessimaiseen toimintamalliin.

Kaikille harjoittelijoillemme laaditaan henkilökohtainen perehdytyssuunnitelma ja he käyvät läpi kattavan perehdytysohjelmamme. Onnistunut työharjoittelu kehittää valmiuksiasi siirtyä työelämään tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa TietoAkselin henkilöstöpäällikkö Sara Jormakka (sara.jormakka@tietoakseli.fi, 010 3472 839) tai tekninen johtaja Tero Anttila (tero.anttila@tietoakseli.fi). Voit lähestyä meitä myös LinkedInissa tai Facebookissa!

 

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meillä TietoAkselissa työskentelee jo yli 140 taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Käytössämme on muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.

Osaamisalue: ,