Eezy Oyj

Kauhava Kesätyö Teollisuus, teollisuus24

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 04.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Kauhava Kesätyö Teollisuus, teollisuus24

Kauhava Kesätyö Teollisuus, teollisuus24, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Kauhava

Haemme kesätyöntekijöitä TEOLLISUUTEEN KAUHAVALLE sekä lähialueille useille asiakkaillemme.

 

Kiinnostaisiko sinua kesätyöt esimerkiksi metallialan tuotantotyössä, jossa metallia käsitellään monin eri tavoin ja tuotannossa on rooleja metallilevyjen kuljettamisesta aina käsittelytehtävien kautta valmiiden tuotteiden pakkaamiseen asti. Tai tuntuuko tuotannon työt teknologiateollisuuden alalla enemmän sinun jutultasi, jolloin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi koneiston asennusta tai komponenttien kokoonpanoa, jolloin tarkkuus ja huolellisuus ovat vahvuuksiasi keskittymistä vaativan työn takia.

Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi sekä mielenkiintosi kohteista. Millaiset kesätyöt sinua kiinnostavat?

————

Etsimme kesätyöntekijöitä useampiin teollisuuden asiakasyrityksiimme Kauhavan alueella. Kerro hakemuksessasi millaista osaamista omaat jo entuudestaan, jonka avulla osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä.

Monissa työtehtävissä asenne ratkaisee, mutta esimerkiksi ammattipätevyys mahdollistaa sinulle pääsyn myös vaativampiin tehtäviin, joten kerrothan meille hieman koulutus- sekä työtaustastasi. Voit myös mainita, oletko valmis työskentelemään 2- tai 3-vuorotyössä. Tarjoamme eri mittaisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä myös mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Palkkaus määrittyy työtehtävän sekä aiemman osaamisesi mukaan. Palkka on aina vähintään työehtosopimuksen määrittämä.

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://tyopaikat.eezy.fi/fi/tyopaikat/465308333 ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fihi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jussi Vattuaho 050 536 2080
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: