RekryDiili Oy

Puuelementtien kokoonpanija

  • Sijainti Pälkäne
  • Julkaistu 19.02.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Puuelementtien kokoonpanija

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min. matka) puuelementtien kokoonpanotyöhön

PUUELEMENTIN VALMISTAJA

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta. Eduksi katsotaan rakennusmiehen/puusepän työkokemus ja pohjakoulutus, mutta hyvällä asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon. Kuvienlukutaito (kokoonpano) katsotaan eduksi. Työ on 2- vuorotyötä ja työvuorot sovitaan erillisten viikkotyövuorolistojen mukaan aloituksen yhteydessä. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus jatkuvaan työsuhteeseen. Työaikapankki käytössä. Työ on tiimityötä.

Ensimmäiset 2 viikkoa työhönopastuksen ajan palkka on 11,0 €/h, jonka jälkeen aloituspalkka 12.0 €/h. ( Aloituspalkkaa on mahdollista tarkistaa hakijan työkokemukseen ja osaamiseen perustuen.)

Jatkotarkistukset, henkilökohtaiset lisät osaamiseen ja työryhmän kokoonpanotehokkuuteen perustuen ( 12.0 – 14,50 €/h)  

Ammattikortit

        Koulutamme tarvittessa vaadittavat kortit: työturvallisuuskortti ja polyuretaanikortti  (vaatimuksena, kaikilla kokoonpanotyöntekijöillä)

        Trukki ja henkilönostinkortit ( luetaan eduksi)

         Tulityökortti 

        Ensiapukortti ( luetaan eduksi) 

Kielitaito

        Suomi (eduksi, ei välttämätön) 

Aloitusjakso on 4-6 kk josta puolet on koeaikaa. Mikäli henkilö osoittaa hyvää ammattiosaamista, yhteistyökykyä työryhmätyössä ja tehokuutta on edellytykset sopia jatkosta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä , joten jos työpaikka kiinnostaa, niin laita heti hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Siren p. 040 0406714 ja/tai vesa.siren@rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.