RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Ravintolatyöntekijöitä olkiluodon vuosihuoltoon.

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijöitä olkiluodon vuosihuoltoon.

Etsimme asiakkaallemme OL 2 ja OL1 vuosihuollon ajaksi ravintolatyöntekijöitä monipuolisiin alan työtehtäviin. Virallinen työnkuva tarkentuu oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Eduksi katsotaan, jos sinulla esimerkiksi kokin koulutus, mutta työtä on tarjolla monipuolisesti myös asiakaspalveluun, kahvilatyöntekijälle ja muihin ravintolan työtehtäviin. 

Työt alkavat hutikuussa ja kestävät ainakin toukokuun loppuun asti. Kyseiselle ajalle töitä on tarjolla kokoaikaisesti ja mahdollisuuksia on työllistyä myös tämän jälkeen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja huoltojen ajan töitä on tarjolla myös viikonloppuisin.

Kaikissa työtehtävissä vaatimuksena on suomen ja englannin kielen taito, sekä hygieniapassi sinulta tulee löytyä. Mikäli sinulla on oma auto käytössä, tämä on myös suuri etu, koska busseja alueelle kulkee rajoitetusti. Auto ei toki ole välttämättömyys, koska esimerkiksi yhteiskyydit työkavereiden kanssa ovat mahdollisia silloin, kun bussit eivät kulje. 

Työtä varten tehdään kaikille suppea turvallisuusselvitys, jonka selvittäminen kestää 4-8 viikkoa, joten laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: