Elenia Oy

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ SÄHKÖISTYVÄN YHTEISKUNNAN EDISTÄMISEEN

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 26.09.2023, 16:00
  • Suljettu 11.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ SÄHKÖISTYVÄN YHTEISKUNNAN EDISTÄMISEEN

Haemme uuteen rooliin Verkkoliiketoimintamme Suurasiakkuudet -tiimiin HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ edistämään ja tukemaan teollisuuden, sähköisen liikenteen sekä uusiutuvan energian hankekehittäjien työtä Elenian verkkoalueella. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työn arjessa olet aktiivisesti mukana edistämässä sähköistyvän ja hiilivapaan yhteiskunnan kehitystä. Toimit Elenian edustajana sidosryhmien hankekehityksessä aina alkuvaiheen keskusteluista sopimusneuvotteluihin ja edelleen verkkoon liittymiseen saakka. Hoidat ja kehität yhteistyötä sähköisen siirtymän toimijoihin niin Elenian organisaation kuin ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Olet onnistunut, jos kohdevalintoja tehtäessä Elenian sähköverkkoon liittyminen nähdään helppona ja kilpailukykyisenä vaihtoehtona, joka johtaa parhaimmillaan uusiin verkkoliityntöihin. 

Suurasiakkuudet -tiimillä on keskeinen rooli edistää yhteiskunnan sähköistä siirtymää. Vastaamme Elenialla suurten uusiutuvan energiantuotantolaitosten, sähkövarastojen ja suurasiakkaiden verkkopalvelusta sekä verkkoon liittämisen edistämisestä. Tiimin tehtäviin kuuluu myös verkkoliiketoiminnan kunta- ja suurasiakassuhteiden kehittäminen, sähkönsiirron hinnoittelu sekä sähkönsiirron jaksotus ja häviösähköhankinta. Suurasiakkuudet -tiimi on osa Asiakkaat ja sidosryhmät -yksikköä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on asiakaslähtöinen ja aktiivinen työote sekä omaat luontaisesti positiivisen asenteen. Asiakaslähtöisyys on toimintasi keskiössä. Ymmärrät hankekehitystä ja tiedät mitä toimijoilta odotetaan laajoissa investointihankkeissa.

Koska tehtävässä toimitaan suorassa yhdyspinnassa hankekehityksen ammattilaisiin, on keskeistä, että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökykysi on mainio. Toimithan sulavasti myös haastavissa neuvottelutilanteissa. Arjen työssä kohtaat paikoin myös vaativia teknisiä kysymyksiä – näissä tilanteissa sinulle on apua, mikäli omaat teknistä ymmärrystä. Sinulta vaaditaan myös kyvykkyyttä ymmärtää, mihin oma osaamisesi riittää ja missä kohtaa tarvitset kollegan tukea. Tehtävässä menestymistä tukee soveltuva korkeakoulututkinto.

Mikäli sinulla ei vielä ole vuosien näyttöjä, mutta uskot tämän olevan seuraava askel urallasi, niin älä epäroi hakea!

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tarjoamme mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Kollegan tuki ei ole koskaan kaukana, vaikka omilla vastuualueillaan jokainen toimiikin itsenäisesti. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja laitteilla, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme kokonaishyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella, mutta kun olet saanut hommat haltuun, mahdollistamme myös joustavan etätyön. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. 

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään tiistaina 10.10.2023 oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilö asiakkuuspäällikkö Lasse Sarhela (p. 040 094 4032). Hyvä tapa tavoitella on myös laittaa tekstiviestillä soittopyyntö.

Osaamisalue: