Varastonhoitaja, Lapinlahti

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan tehtaassa, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Haemme Lapinlahden jauheiden varastotoimintoihin varastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Varastonhoitajana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä varastointi-, keräily- ja lähetystoiminnoissa. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää satunaisesti viikonloppuvuoroja.

Sinulta toivomme:

– Elintarvike- tai logistiikka-alan peruskoulutusta, tai kokemusta varastotoiminnoista

– Hygieniapassia ja trukkikorttia

– Tietotekniikan perusosaamista, SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus ovat eduksi

– Oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työtehtäviin 

– Tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuutta ulkoisille varastoille siirryttäessä

Mitä tarjoamme?

– Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn hyvässä porukassa. Valiojengissä on hyvä yhteishenki, työkulttuuri ja kannustava johto. Olet tärkeä osa tiimiäsi ja mahdollistat tuotteidemme matkan suomalaisiin ruokapöytiin.

– Saat laajasti kokemusta elintarvikealasta

– Kilpailukykyisen palkan, johon voit vaikuttaa vuorolisillä (SEL työehtosopimus). Työ on 2-vuorotyötä. Aamuvuoron jälkeen olet vapaa jo iltapäivällä. Joustoa työvuoroihin löytyy tarpeen vaatiessa.

– Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta. Meillä työskentelet ammattilaisten kanssa ja voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Valio on iso talo, ja osaavalla ja aktiivisella tekijällä on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.

– Mainiot henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaetu sekä keskimääräistä kattavammat työterveyspalvelut. Tehtaaltamme löytyy henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan. Lapinlahdelta löytyy myös Valma myymälä, josta Valion työntekijät voivat saada alennusta Valion tuotteista. Tehtaalla toimii aktiivinen henkilöstökerho, jonka kautta on mahdollisuutta osallistua joko itse tai yhdessä erilaisiin aktiviteetteihin ja lainata erilaisia harrastevälineitä.  

Lisätiedot tehtävästä: ma 3.4. klo 12–13, ti 11.4. klo 12–13, ti 18.4. klo 12–13 /tuotantovastaava Pekka Karvonen, puh. 044 3419 154/ pekka.karvonen@valio.fi.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 23.4.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Valio on arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo. Tärkein voimavaramme ovat sitoutuneet ja osaavat valiolaiset. Arvomme asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen ja yhteistyö näkyvät työssämme päivittäin. Meillä tehdään töitä paremman elämän palveluksessa. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vastuullisuuden kärkitavoitteemme on tehdä yhdessä kumppaneidemme kanssa maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.