Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.04.2023, 13:00
  • Suljettu 09.06.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Lähihoitaja, Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen
Kastanjapiha 3 , 01710 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Tartu tilaisuuteen ja tule LÄHIHOITAJAKSI iloiseen tiimiimme Pähkinärinteeseen!

Tarjoamme yhteisöllistä asumista, jossa luodaan elämänmakuista ja aktiivista arkea asukkaille. Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana ja toteutat asukkaiden hoitotyötä henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Olemme erittäin yhteisöllinen yksikkö ja huumori on meidän vahva voimavaramme. Haluamme, että jokainen voi tulla iloisin mielin töihin ja asukkaamme voivat hyvin. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja huomioimme työssä jaksamista myös esimerkiksi viettämällä juhlapäiviä ja tapahtumia sekä  hoitajien pitämillä yhteisillä taukojumpilla. Jokainen saa perehdytyksen ja oman mentorin.

Arvostamme asukaslähtöistä työtapaa ja hyviä työyhteisötaitoja sekä avointa mieltä uusille ideoille ja toiminnan kehittämiselle.  Ota rohkeasti yhteyttä tai laita hakemus tulemaan, haastattelemme jo hakuaikana.  

Pähkinärinteessä on 62 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille. Yhteisöllinen asuminen on tarkoitettu hyvinvointialueen asukkaille, jotka eivät selviydy omassa kodissa runsaankaan kotiin vietävän palvelun turvin. Yhteisöllisen asumisen tavoitteena on mahdollistaa turvallinen ja laadukas elämä toimintakyvyn rajoituksista huolimatta.

Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meiltä löytyy ilmaiset parkkipaikat talon edestä työntekijöille.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 12.06.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2260,80 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Asumispalvelujen esihenkilö Anni Huuhka
0408476540
anni.huuhka2@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: