Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Psykologiksi perheneuvolaan

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.05.2023, 13:00
  • Suljettu 02.06.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

Psykologiksi perheneuvolaan

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Perheneuvoloiden toimipisteet:

Vantaa
Pakkala (Leija), Elannontie 3, 01510 Vantaa
Koivukylä, Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Kerava
Sampolan palvelukeskus, Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava  

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Psykologi haluamme sinut meille töihin hyvantekijäksi!

Perheneuvolassa autamme perheitä, joissa on alle 13-vuotiaita lapsia. Tuemme heitä lasten kasvuun ja kehitykseen, perheenjäsenten välisiin vuorovaikutussuhteisiin sekä kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa. Tällä hetkellä kehitämme aktiivisesti toimintatapojamme, jotta pystymme entistä paremmin vastaamaan lapsiperheiden tarpeisiin ennaltaehkäisevästi, oikea-aikaisesti ja tarkoituksenmukaisesti yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Työtehtäväsi perheneuvolassa:

Meillä työnkuvasi perheneuvolan psykologina on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Pääset antamaan ohjausta ja neuvontaa lapsille ja vanhemmille, edistämään perheenjäsenten välistä vuorovaikutusta, tekemään tutkimuksia ja verkostotyötä sekä toimimaan asiantuntijana perheneuvolan tiimissä ja yhteistyöverkostoissa. Laaja tehtäväkenttä antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi oman mielenkiintosi mukaan ja voit esimerkiksi vetää ryhmiä, tarjota parisuhteen tukea tai työskennellä lyhytterapeuttisesti lasten ja vanhempien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisten työtehtävien sekä hyvän perehdytyksen lisäksi saat tiimiesihenkilösi ja oman tiimisi tiiviin tuen. Tarjoamme sinulle myös ryhmätyönohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön. Perheneuvolassa työskentelee kanssasi psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, lastenpsykiatriaan erikoistuneita lääkäreitä, perheterapeutteja ja sairaanhoitajia. Työyhteisössämme on yhdessä tekemisen meininki, jota tukevat selkeät konsultaatiorakenteet ja toimiva lääkäriyhteistyö.

Perheneuvolamme sijaitsevat Vantaan Pakkalassa kauppakeskus Jumbon kupeessa, Koivukylässä täysin uusissa toimitiloissa sekä Keravalla  juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Teemme työtämme myös joustavasti hybridimallilla etäillen.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme, että innostut kanssamme uusien työmuotojen kehittämisestä ja niiden käyttöönotosta. Ilahdumme, jos sinulla on kokemusta ja tietotaitoa lapsen psykologisesta kehityksestä sekä perhe-elämän ja vanhemmuuden haasteista.

Tule joukkoomme, jos haluat olla mukana tuottamassa asiakaslähtöistä, laadukasta ja monipuolista palvelua lasten hyvinvoinnin tueksi!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen sopimuksen mukaan 
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 5
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55),
Tehtäväkohtainen palkka: 3617,81 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Perheneuvolapalveluiden yksikön esihenkilö Kuronen Kirsi
040 612 0617, kirsi.kuronen@vakehyva.fi

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: