Vantaan kaupunki

Asemakaava-arkkitehti, Kivistön asemakaavatiimi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.08.2022, 13:00
  • Suljettu 08.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asemakaava-arkkitehti, Kivistön asemakaavatiimi

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Kivistön asemakaavatiimi, Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.09.2022 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan).

Haemme Kivistön asemakaavatiimiin ASEMAKAAVA-ARKKITEHTIA vakituiseen työsuhteeseen.  

Vantaa on kasvava ja uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus.

Vantaan asemakaavoituksen Kivistön asemakaavatiimi vastaa Kivistön suuralueen asemakaavoituksesta. Asemakaavatiimimme toimialueena on Kivistön suuralue, joka Kehäradan yhdistämänä liittyy Helsingin keskustaan sekä lentokentälle. Kaupunkisuunnittelun painopiste Kivistön suuralueella keskittyy erityisesti Kehäradan välittömälle vaikutusalueelle: Kivistön uuteen, kasvavaan keskustaan ja Vehkalan työpaikka-alueelle. Alueellamme sijaitsee Vantaanjokilaakson valtakunnallisesti arvokas maisema-alue ja sen lähialueet, Seutula kartanoineen sekä laajat ja yhtenäiset metsäalueet, jotka jatkuvat kaupungin rajojen yli.  

Tiimissämme on tällä hetkellä haettavan uuden asemakaava-arkkitehdin lisäksi kolme asemakaava-arkkitehtia, asemakaavainsinööri ja kaavatekninen koordinaattori sekä tiimiämme vetävä aluearkkitehti. Lisäksi tiimissämme on vaihtelevasti harjoittelijoita ja diplomityöntekijöitä. Työskentelemme hyvin tiiviisti yhdessä, mitä edistää yhteinen tiimihuone ja aktiivinen etäyhteistyöskentely.  

Etsimme tiimiimme asemakaava-arkkitehtia, jonka monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat kaupunkisuunnittelu, asemakaavojen sekä selvitysten laadinta ja ohjaaminen, viranomaisyhteistyö ja asiakaspalvelutehtävät.  Sinulla on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto, joka sisältää yhdyskuntasuunnittelua, tai tehtävään soveltuva muu korkeakoulututkinto. Arvostamme joustavuutta, ryhmätyöskentelytaitoa ja itsenäisyyttä omien työtehtävien suunnittelussa ja hoitamisessa. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia suunnitteluvälineitä ovat edellytyksenä työlle.

Kaupunkirakenne ja ympäristö -palvelualue huolehtii kaupungin strategisten tavoitteiden kehittämisestä ja toteutumisesta maa-, asunto- ja ympäristöpolitiikan ja ympäristöterveydenhuollon aloilla. Palvelualue toteuttaa kuntalaisille hyvin suunniteltua, kaavoitettua ja valvottua ympäristöä, jossa vehreys ja resurssiviisaus ovat osa suunnittelua.  

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Katsomme eduksi opintojen aikana saavutetut näytöt kaupunkisuunnittelusta tai uran myötä kertyneen alan kokemuksen sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemuksen. Arvostamme näkemyksellisyyttä, luovaa suunnittelutaitoa, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, graafista ilmaisukykyä sekä halua kehittyä kaupunkisuunnittelijana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4.002,14
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan Vantaalle töihin! Tässä rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy anonyymina työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.  

Lisätiedot:
Anonymiteetin säilymiseksi tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@vantaa.fi josta ne ohjataan rekrytoivalle esihenkilölle. Rekrytoiva esihenkilö on aluearkkitehti Anna-Riitta Kujala.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: