Vantaan kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijä Tikkurilan alueelle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.08.2022, 13:00
  • Suljettu 25.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisnuorisotyöntekijä Tikkurilan alueelle

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2Bc, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2022 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan)

Tikkurilan alueen nuorisotyössä olisi tarjolla erkkarin eli erityisnuorisotyöntekijän tehtävä, johon etsimme nuorisotyöstä, nuorten kohtaamisesta eri toimintaympäristöissä ja tiimityöskentelystä innostuvaa nuorisotyön ammattilaista!  

Haussa on 1 vakituinen työpaikka. Tikkurilan alueen erityisnuorisotyön tiimiin kuuluu kaksi erkkaria, joista nyt haussa on toisen työkaverin paikka. Erkkarit kuuluvat myös Vantaan tasoiseen erkkaritiimiin, johon kuuluu kahdeksan erkkaria, jotka työskentelevät kaikilla viidellä nuorisotyön alueella. Tikkurilan alueen erkkareiden toimisto sijaitsee Tikkurilassa Nuorten monitoimitila Liidossa, mutta työtä toteutetaan Liidon lisäksi eri toimipisteissä ja toimintaympäristöissä sekä Tikkurilan alueella, että laajemmin Vantaalla nuorten tarpeiden mukaisesti. 

Erkkareiden päätavoitteena on syrjäytymisuhan alla olevien nuorten tavoitteellinen tukeminen nuorisotyön keinoin yhteistyössä eri viranomaisten, eri toimijoiden, koulujen ja oppilaitosten kanssa. Erkkarit pyrkivät tunnistamaan nuorten tarpeet ja lähtökohdat tukeakseen heitä kohti aktiivista ja tasapainoista elämää. Erkkatyöllä vahvistetaan nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kehitetään yhteisöllisyyttä tavoitteenaan nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimintamuotoina ovat esimerkiksi yksilötyö, tavoitteellinen pienryhmätoiminta, jalkautuva nuorisotyö, viranomais- ja verkostoyhteistyö, nuorisotyö kouluissa ja oppilaitoksissa sekä muissa vaativissa toimintaympäristöissä. 

Meillä jokainen erkkari pääsee suunnittelemaan ja kehittämään omaa ja tiiminsä työtä sekä hyödyntämään omia vahvuuksiaan nuorten toiminnassa. Meille tärkeitä asioita ovat ajan antaminen kohtaamiselle, osallisuus, yhteisöllisyys sekä liikunnallisuuden ja terveiden elämäntapojen edistäminen. Teemme työtä yhteistyössä kotien, erilaisten viranomaistahojen ja verkostojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös erilaisia viestinnän, verkostotyön ja kehittämisen tehtäviä.  

Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Luemme eduksi aiemman kokemuksen kohdennetusta nuorisotyöstä ja nuorisotyön kehittämistehtävistä. Odotamme sinulta kasvatuksellista työotetta ja suurta halua nuorten kohtaamiseen sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Odotamme sinulta myös valmiutta verkostotyöhön, kykyä tunnistaa ja viestiä ilmiöistä, käynnistää eri tasoisia nuorisotyöllisiä toimenpiteitä, oman työn ja tiimin työn organisoinnin ja työn kehittämisen taitoja, kykyä toimivia muuttuvissa tilanteissa sekä kohdata erilaisia ihmisiä. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.  

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä. Työsuhde voi mahdollisesti alkaa jo heti sopivan henkilön löydyttyä, jätä siis hakemuksesi pian! 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.  

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva amk-tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemuksen nuorten parissa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 469,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin

 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Nuorisotyön esimies
Tiina Haapalainen
043 827 2776
tiina.haapalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 10-15.

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: