Vantaan kaupunki

Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.08.2022, 13:00
  • Suljettu 15.08.2022, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö

Vernissakatu 8 c 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Vantaan lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi hakee sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan.

Palvelutarpeen arviointi on osa Vantaan lapsiperheiden sosiaalityötä, johon kuuluvat myös lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystys sekä perhesosiaalityö. Palvelutarpeen arvioinnissa on kolme tiimiä, joissa jokaisessa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista, huumoria ja tekemisen meininkiä! Iloitsemme onnistumisista, tuemme toisiamme ja keskustelemme aktiivisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaalle lisäarvoa tuottaen ja luomme perustehtävää tukevia käytänteitä.  

 Sosiaaliohjaajan työtehtävät sisältävät lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa, joissa tarvittaessa arvioidaan lastensuojelun tarve, sekä asiakkaiden kiireelliset lastensuojelutoimet ja palveluiden järjestämisen. Teemme yhteistyötä perhepalvelujen sisällä sekä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa. Työ on nopeatempoista, vaihtelevaa ja työtehtävän ansiokas hoitaminen vaatii hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Perehdytykseen osallistuvat johtavien sosiaalityöntekijöiden lisäksi koko tiimi. Arvostamme reflektiokykyä, asiakaslähtöistä ajattelua, tahtotilaa moniammatilliseen työskentelyyn sekä vastuullista työotetta. 

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tarjoamme vakituisen työpisteen sekä nykyaikaiset työvälineet työn toteuttamiseksi. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä. 

 Pilkahduksia toiminnastamme myös somessa
 Instagram: @venla.sossu ja @vantaanlastensuojelu ja @perhesostyö ja  @tiinan_ pesoseikkailut
Twitter: @holmbergsoto 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista ja Apotti asiakastietojärjestelmän tuntemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 819,36
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

sosiaalityön esimies Teemu Liimatta, teemu.liimatta@vantaa.fi

johtava sosiaalityöntekijä Riikka Kuittinen (8.8. alkaen), riikka.kuittinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Mahdolliset haastattelut pidetään tiistaina 16.8 klo 12-15.30 ja perjantaina 19.8 klo 12-15.00 välisenä aikana. Haastattelut pidetään läsnäolotapaamisena, mutta videohaastattelu saattaa olla mahdollinen..

Osaamisalue: