Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.07.2022, 13:00
  • Suljettu 15.08.2022, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Martinlaakson päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Martinlaakson päiväkoti

Martinlaaksonpolku 7

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 22.08.2022 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen ope, meillä olisi huippu paikka tarjolla taaperoiden 1-3v ryhmässä. Odotamme innovatiivisuutta, kehitysmyönteisyyttä ja ennen  kaikkea positiivista varhaiskasvatuksenopettajaa tai sellaiseksi valmistuvaa. Olethan  rohkea, kokeilunhaluinen ja ehdottoman sensitiivinen vuorovaikutuksen ammattilainen, jolle lapsi ja lapsen oppiminen sekä kehittyminen ovat lähellä sydäntä.  

Tule mukaan timanttiseen joukkoomme  Martinlaakson uljaaseen päiväkotiin. Työsuhde voi  alkaa jo 22.8.2022 tai myöhemmin (esim. syyskuun alussa) sopimuksemme  mukaan. 

Tutustu tästä pikku videoon, joka on kuvattu päiväkodissamme pari vuotta sitten. 

Myös instagramissa on paljon kuvia satulinnastamme ja toiminnastamme, joten suosittelen sinua seuraamaan meitä.

Martinlaakson päiväkodin toimintaa, oppimisympäristöä ja rakenteita kehitetään siten, että lapsille muodostuu yhtenäinen polku taaperoista esikouluun. Yksikössämme halutaan hyödyntää kaikkien kasvattajien vahvuuksia. Toimintamme perustuu lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan työparimalliin.  Kaksi työparia muodostavat yhdessä kotiryhmän. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi pedagogisena johtajana, ylläpidät pedagogista keskustelua ja olet vastuussa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yhdessä työparisi kanssa. 

Meillä painotetaan ja kehitetään lasten leikkiä, osallisuutta,  liikuntaa ja TVT:n innovativista hyödyntämistä tukevia ratkaisuja. Päiväkotimme on varusteltu nykyaikaisella laitteistolla, joiden avulla villeimmätkin ideat on mahdollista toteuttaa. Hulppeat tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen. Olemme mukana myös 2-vuotisessa esiopetuskokeilussa ja PRO Vaka hankkeessa. 

Aloittaessasi työuraasi saat tueksesi päiväkodistamme mentorin, kokeneen opettajan. Päiväkotimme toimii myös Helsingin Yliopiston  varhaiskasvatuksen kandien työssäoppimispaikkana, joten olemme ajan hermolla myös alan koulutuksen suhteen.  Jos olet varhaiskasvatuksen kandi tai maisteri, pääset halutessasi mukaan kouluttamaan tulevia varhaiskasvatuksen opettajia.

Martinlaakson päiväkodissa työskentelee 10 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 lastenhoitajaa. Lapsia meillä on reilu 120. Työhyvinvointi on hyvän oppimisympäristön kulmakivi, siksi panostammekin siihen erityisen paljon. Huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme ja viljelemme työssämme.  Myös alan opiskelijat  ja kokeneet lastenhoitajat otetaan huomioon paikkaa täytettäessä. Tällöin työsuhde on määräaikainen sopimuksemme mukaan. Soita ja kysy paikasta. Varajohtajani Åetra Pihlström vastaa kysymyksiin lomani aikana.

Päiväkotimme sijaitsee Martinlaakson aseman lähellä, joten kulkeminen meille on helppoa. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Luemme eduksi esiopetuskelpoisuuden, koska olemme mukana 2-vuotisen esiopetuksen kokeilussa ja 5-6 vuotiaita eskareita on talossamme paljon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2700,21 eur sekä 150 eur rekrylisä (kelpoisuusehdot täyttävä)
kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Salonen Ritva

0401865521

ritva.salonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8:00-17:00

Päiväkodin varajohtaja Petra Pihlström, puh: 0401906396

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue:

Vantaan kaupunki

Lisätietoja varajohtaja Petra Pihlström, puh: 0401906396