Veikkaus Oy

Asiakasrekisteriasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.08.2022, 14:10
  • Suljettu 25.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakasrekisteriasiantuntija

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkauksen liiketoiminnan ytimessä ovat yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä Etuasiakastamme. Asiakastietojen tietosuoja, asiakaskannan laatu ja Etuasiakkaiden henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyys ovat Veikkaukselle erityisen tärkeitä. Haemme nyt Business Unit Finland -toiminnossa olevaan Asiakkuudet ja markkinointi -yksikön Asiakashallintatiimiin 

Asiakasrekisteriasiantuntijaa

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Työ tapahtuu Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä, Pohjois-Haagassa sekä kulloinkin voimassa olevien Veikkauksen etätyöohjeistusten mukaisesti.

Asiakasrekisteriasiantuntija on osa timanttista Asiakashallintatiimiä, joka vastaa seuraavista kokonaisuuksista: asiakastietojen ja niiden käsittelyn lainmukaisuus, laatu ja luotettavuus, laki-, viranomais- ja sopimusperusteinen asiakashallinta ja -viestintä, tunnistautumis- ja maksamisvälineiden kehittäminen ja hallinta sekä tunnistautuvien ja vastuullisten asiakaskohtaamisten kehittäminen ja koordinointi. 

Asiakasrekisteriasiantuntija vastaa kuluttaja-asiakasrekisterin toiminnan compliancesta sekä tehokkaasta ja tarkoituksenmukaista hallinnoinnista ja hyödyntämisestä mm. kuvaamalla ja kehittämällä siihen liittyviä prosesseja, hoitomalleja sekä ohjeistusta. Tehtäviin kuuluvat mm. 

  • Kuluttaja-asiakasrekisterin henkilötietojen käsittelyohjeistusten tuottaminen, ohjeistusten jalkauttaminen sekä henkilötietojen käsittelyn ohjaaminen, seuranta ja valvonta 
  • Kuluttaja-asiakastietoa sisältävien toimintamallien ja sisäisten prosessien kuvaaminen ja kehittäminen
  • Veikkauksen kuluttaja-asiakasrekisterin tarkastuspyyntöjen vastausten laatiminen ja tarkastuspyynnöistä raportointi sekä toimintamallin kehittäminen
  • Veikkauksen kuluttaja-asiakasrekisterin compliance-prosessien (tietosuoja ja muut lakimuutokset) dokumentointi, ylläpito sekä muutosten projektinhallinta- ja koordinointitehtävät
  • Kuluttaja-asiakasrekisteriin ja asiakastietoon liittyvien hoitomallien suunnittelu, kehitys ja toteutus
  • Kuluttaja-asiakasrekisterin tietosuojainformoinnissa avustaminen ja koordinointitehtävät

Lähimmät kollegasi ovat asiakasrekisteripäällikkö sekä toinen asiakasrekisteriasiantuntija yhdessä muun asiakashallintatiimin kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös Veikkauksen tietosuojavastaavan ja -juristien kanssa. Muita läheisiä sidosryhmiäsi ovat laki, yritysturvallisuus, tietosuojaryhmä sekä Veikkauksella henkilötietoja käsittelevät tahot ja asiakastiedon käsittelyä teknisesti kehittävät tahot.

Odotamme sinulta ymmärrystä ja osaamista seuraavista osa-alueista:

  • Tietosuoja, vaatimukset asiakastietojen käsittely- ja hyödyntämistavoille sekä tietosuojaan liittyvät informointivaatimukset
  • Asiakkuuksiin liittyvä perusjuridiikan tuntemus (mm. tietosuoja, markkinointisäännökset) 
  • Asiakastietoja sisältävien prosessien kuvaus, tiedonhallintasuunnitelmien tekeminen
  • Asiakastiedon laadun kehittäminen

Ajattelutapasi on liiketoimintalähtöinen ja tunnet toimintatapoja, joilla yritykset tyypillisesti käsittelevät henkilötietoja osana liiketoimintaansa. Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen ja sinulla on hyvät verkostoitumistaidot. Haluat ymmärtää ja oppia monialaisista asiakokonaisuuksista sekä tartut toimintamallien kehittämistarpeisiin innokkaasti, ja viet niitä sinnikkäästi läpi. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutason koulutus tai kokemus työelämästä samantyyppisestä tehtävästä.

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä tärkeässä roolissa yhtiölle kriittisissä toiminnoissa ja hankkeissa
  • Työyhteisön, joka tähtää maailmanluokan suoritteeseen, jatkuvaan parantamiseen ja muodostuu huippuasiantuntijoista
  • Ammatillista kehittymistä tukevan näköalapaikan 
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä modernin ja viihtyisän työympäristön

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakashallintapäällikkö Pia Åkerberg, pia.akerberg@veikkaus.fi tai puhelimitse 050 595 5141 16.8. klo 10-11, 18.8. klo 13-14 sekä 22.8. klo 14-15.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään 24.8.2022. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuajan kuluessa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään huumausainetesti.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.