Antell Eteläinen Oy

Ravintolatyöntekijä, Antell Akavatalo, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.10.2023, 17:00
  • Suljettu 23.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravintolatyöntekijä, Antell Akavatalo, Helsinki

Haemme lounasravintolaan motivoitunutta, innostunutta ja positiivisella asenteella olevaa Ravintolatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lounassalaattien valmistusta ja astiahuolto.

Toivomme, että sinulla on sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista monipuolisista tehtävistä. Olet ammattitaitoinen ravintola-alan moniosaaja, jonka intohimona on palvella asiakkaitamme suurella sydämellä. Toimit osana osaavaa tiimiämme, mutta pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat organisoida työt tehokkaasti. Olet monitaitoinen, ripeä ja iloinen henkilö, joka on valmis tekemään kaikenlaisia töitä keittiössä ja ravintolasalissa. Olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässäsi. Toivoimme, että Suomen kielen taitosi on sujuva. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, ja saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen päivätyön herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
  • osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
  • liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
  • työvaatteet ja työkenkätuen
  • mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö, yhteystiedot löydät ilmoituksen alaosasta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Löydät meidän somesta

Osaamisalue: