Folkhälsan Välfärd Ab

Lärare och barnskötare till daghemmet Trollebo i Kervo

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 09.06.2023, 9:00
  • Suljettu 30.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lärare och barnskötare till daghemmet Trollebo i Kervo

På Folkhälsan jobbar vi tillsammans för en god vardag för små och stora. Vi är en hälsofrämjande organisation och en familjevänlig arbetsplats, som arbetsgivare är vi flexibla och pålitliga. Kom med!

Folkhälsan Välfärd Ab anställer en

Lärare inom småbarnspedagogik, gärna med förskole behörighet och en barnskötare inom småbarnspedagogik

Till Folkhälsans daghem i Kervo. Vi erbjuder tillsvidare anställning för Lärare inom småbarnspedagogik. Som barnskötare skulle arbetet vara en moderskapsvikariat, vikariatet kommer att vara till 7.11.2023 med möjligheter till förlängning. Arbetet inleds på hösten 1.8.2023 eller enligt överenskommelse.

Vi är ett svenskspråkigt diplomerat hälsofrämjande daghem, som erbjuder småbarnspedagogik och förskoleundervisning samt språkbadsinriktad verksamhet åt finskspråkiga barn från Kervo och närliggande kommuner. Daghemmet ligger i Kervo i samma byggnad som Svenskbacka skola och tillsammans bildar vi en svenskspråkig gemenskap på en språkö. Till Kervo åker du lämpligt med tåg och t.ex. tågresan från Helsingfors tar bara ca. 20min. 

Att jobba på en språkö innebär en positiv och målmedveten verksamhet på svenska, där glädjen att lära ett nytt språk står i fokus. 

Vi erbjuder dig olika personalförmåner för att du skall må bra i ditt jobb och få utvecklas professionellt. Hos oss får du bland annat:

  • möjlighet att delta i olika utbildningsdagar, få vara med och utveckla verksamheten och få lön enligt kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg
  • en fungerande arbetshälsovård och en rolig och trevlig arbetsgemenskap
  • ta del av Må bra verksamhet och få Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation med långa rötter som arbetsgivare
  • klädpeng och små gåvor som tack för din arbetsinsats
  • frukt, kaffe och te

Behörighetskrav är lärare inom småbarnspedagogik, socionom YH, närvårdare, barnledare, barnskötare eller annan motsvarande utbildning. Du får även gärna kontakta oss ifall du saknar utbildning, men har erfarenhet från fältet, studerar inom området eller har intresse att börja studera . 

Är du flexibel, positiv och idérik är du kanske den person vi söker! Vårt arbetsspråk är svenska.

Läs mer om oss: Daghemmet Trollebo – Folkhälsan (folkhalsan.fi)

Vi har ett instagramkonto;  kervodaghem, gå gärna in och titta på vår verksamhet!

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

För närmare information kontakta enhetschef Tiina Aho tfn 044-788 1058 eller per e-post tiina.aho@folkhalsan.fi

Sänd vänligen din ansökan via det elektroniska ansökningsformuläret senast 30.6.2023. Platsen fylls genast då lämplig person hittas. Vi väntar på dig!

Osaamisalue: