Wirestaff Oy

Tuotantotyöntekijä Kangasalle

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 04.08.2022, 10:00
  • Suljettu 31.08.2022, 23:59

Tuotantotyöntekijä Kangasalle

TOIMENKUVA

Haemme Kangasalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää 2-vuorossa tehtäviin työvuoroihin. Tehtävä on siistiä, mutta tarkkuutta vaativaa sisätyötä.

ODOTAMME SINULTA

Kokemus tuotantoympäristöstä tai komposiitin parissa työskentelystä katsotaan hakijoille eduksi, mutta tärkeämpänä pidämme sitä, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio. Toivomme, että pystyt sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa. 

MUUT TIEDOT

Työt alkavat nopeasti, joten älä epäröi! Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka. Työt alkavat 6 kuukauden vuokratyösuhteella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen tavoitteena siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Lisätietoja tuotantotyöntekijän tehtävästä voi kysyä arkisin Ville Kangasmäki, puh. 0449016930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.