Wirestaff Oy

Putkiasentaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.01.2024, 22:00
  • Suljettu 10.01.2024, 23:00

Putkiasentaja

Haemme nyt asiakkaallemme putkiasentajia pakkasvaurioiden korjaustöihin, putkiston sulatuksen sekä huollon tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja tekijöitä, joilla pysyvät työkalut käsissä. Hakijoita odotamme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kykyä itsenäiseen työntekoon sekä suomen kielen osaamista. Tehtäviin vaaditaan talotekniikka-alan työkokemusta tai alan koulutusta. Toivomme myös, että sinulle olisi vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alan kärkipaikoilla sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme myös kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi tai jopa tiimin esihenkilöksi.

Hae paikkaa rohkeasti!

Voit jättää hakemuksen linkistä:

https://wirestaff.likeit.fi/apply/5736331

Lisätietoja:

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.