Wirestaff Oy

Vuoropäällikkö Deliberi Hansakortteli

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.09.2022, 9:00
  • Suljettu 02.10.2022, 23:59

Vuoropäällikkö Deliberi Hansakortteli

Oletko ravintola-alan ammattilainen, jolla on etsinnässä uudet työmahdollisuudet? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja positiivinen persoona, jolla on palo kehittää ravintolan toimintaa? Huippua, meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakkaalleemme Deliberi Hansakorttelille varmaotteista VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen! 

Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Toimit myös ravintolapäällikön tuuraajana lomakauden aikana. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen sekä tiimiesihenkilönä toimiminen. Työssäsi toimit myös päivittäisessä asiakaspalvelussa. 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esihenkilötehtävistä
  • Kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia
  • Anniskelu- ja hygieniapassia
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/6902749Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kai Ortio

044 491 0821

kai.ortio@wirestaff.fi

— 

Deliberi on raikas suomalainen deli-ravintola, jonka taustalla on suomalainen perheyhtiö. Ruokalistasta löytyy upean houkuttelevat pintxot, aitoa lankkupizzaa, pirteät bowlit, virkistävät salaatit ja kaupungin mehevimmät burgerit. Deliberi on kohtaamispaikka, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. 

Lisätietoa Deliberistä: https://deliberi.fi/.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.