Wulff Works Oy

Konsulentti

  • Sijainti
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 23:59
  • 28.04.2024, 23:59

Konsulentti

Konsulentti, Wulff Works Oy

Konsulentti

Etsitkö osa-aikaista työtä asiakaspalvelun ja markkinoinnin tehtävistä. Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi, sillä etsimme asiakkaallemme juustojen tuote-esittelijää Helsinkiin! Työ on osa-aikainen ja tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden esimerkiksi lisätulojen hankintaan. Omatoiminen ja sosiaalinen kaveri hakusessa ja toivomme sinusta pitkäaikaista tekijää osaksi huikeaa porukkaa!

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässä toimit juustotuotteiden esittelijänä maistattaen Premium-tason tuotteita elintarvikekaupoissa. Toimit myynninedistäjänä ja tarjoat omalla pirteällä luonteellasi ja palvelualttiilla innokkuudella asiakkaille uusia kokemuksia sekä makunautintoja. Toimit keulakuvana tuotteille ja pääset asiakasrajapinnassa aistimaan makuelämyksiin liittyvää fiilistä ympärilläsi. Toimit yhteistyössä kauppojen oman henkilökunnan kanssa vastaten onnistuneen asiakaskokemuksen luomisesta. Työpäivät ovat pituudeltaan 6-8 tuntia ja painottuvat selkeästi loppuviikkoon.

Toivomme sinulta:

Kaikki aiempi kokemus asiakaspalvelun ja myynnin tehtävistä on etusi, muttei missään nimessä välttämättömyys. Voit olla fanaattinen juustojen suurkuluttaja tai vain asiakaspalvelusta ja ihmisistä innostunut ilopilleri. Asiakkaamme toivoo pitkäaikaista työntekijää, jonka ammattitaito pystytään hiomaan tarvittavalle tasolle laadukkaan perehdytyksen avulla. Ennen kaikkea olet ihmisläheinen ja sinulla on luontainen- sekä persoonallinen tapa ottaa kontaktia ihmisiin. Olet positiivinen ja kykenet pelkällä läsnäolollasi saavuttamaan iloa ympärillesi ymmärtäen oman merkityksesi tärkeänä osana menekin edistämisessä. Jos ilmoitus kolahti, jätä hakemuksesi tai ole yhteydessä!

Jussi Vattuaho

041 732 5382

jussi.vattuaho@wulff.fi

Wulff Works Oy

 

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 10.0-30.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Vattuaho, Jussi, jussi.vattuaho@wulff.fi, 0417325382
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: