Rekrymarkkinointi tuo parempaa näkyvyyttä ilmoituksellesi – Katso vinkit tästä!

Mikko Kuhalampi Uutishuone, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen, y-Etusivun nosto

Kun tiedät jo rekrytointia suunnitellessasi, että uuden tekijän löytämisestä tulee haastavaa, kannattaa työpaikkailmoitukseen panostaa jo sen julkaisuvaiheessa. Ennakoinnilla vältetään tilanne, jossa hakuajan päättyessä hakijoita ei ole tarpeeksi tai hakijat eivät ole haluttua profiilia. Normaalin työpaikkailmoituksen lisäksi tarjoamme rekrymarkkinointia hakijoiden tavoittamiseen eli korostetun työpaikkailmoituksen sekä kohdistetun rekrytointikampanjan!

Korostettu työpaikkailmoitus

Korostettu työpaikkailmoitus nostetaan Rekrytointi.com:in avoimet työpaikat – listauksen kärkeen, lisäksi se näkyy etusivumme avainpaikoissa. Korostettuun työpaikkailmoitukseen voi yrityksen logon lisäksi lisätä myös fiiliskuvan. Fiiliskuvalla ilmoitukseen saa tuotua helposti yrityksen omaa brändi-ilmettä. Ilmoituksen korostus tuo sille lisänäkyvyyttä myös yhteistyökumppaneidemme medioissa ja muissa markkinointikanavissa. Korostetut ilmoitukset saavat yleensä noin kolminkertaisen yleisön verrattuna normaaliin ilmoitukseen!

Kohdistettu rekrytointikampanja

Kohdistettu rekrytointikampanja takaa ilmoitukselle huomattavan lisänäkyvyyden Rekrytointi.com -sivustollamme sekä sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa kohdistamme ilmoituksen antamienne kriteerien ja tietojen perusteella sopivalle kohderyhmälle eri medioiden, sosiaalisen median kohdentamistietojen ja hakusanakäyttäytymisen perusteella. Käyttämiämme medioita ovat esim. Facebook, Google, Instagram ja mediaverkostomme. Asiantuntijamme hoitavat rekrymarkkinoinnin puolestanne ja pitävät huolen, että ilmoituksenne saa näyttökertoja. Keskimäärin kampanja tuo ilmoitukselle lukukertoja 7 kertaa enemmän kuin normaali ilmoituksella.

Ilmoituksen jakaminen omissa medioissa ja omalle verkostolle

Rekrymarkkinoinnissa ei saa unohtaa rekrytoijan ja hänen organisaationsa omia verkostoja, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää osaajan etsimisessä. Verkostosta voi löytyä oikean profiilin omaavia henkilöitä, jotka ovat oikein potentiaalisia kiinnostumaan tuttavan suosittelemasta tehtävästä. Muista siis kannustaa organisaatiotasi osallistumaan rekrymarkkinointiin ja pyytää heitä jakamaan julkaistua ilmoitusta eteenpäin!

Haluatko sinäkin tavoittaa oikeat osaajat tehokkaammin?

Tutustu rekrytointimarkkinoinnin tuotteisiimme ja julkaise ilmoitus:

Siirry Rekrytointi.comin verkkokauppaan

Ota meihin yhteyttä!

Keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä

Katso myös:

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.